Nieuws

Published on maart 20th, 2018 | by GSMindex

0

‘De nieuwe iPhone wordt waterdicht en kan draadloos opladen’

Volgens Apple-leverancier Wistron wordt de volgende generatie iPhones waterbestendig en werkt het met draadloos opladen. “De assemblage van de iPhone zal niet veel veranderen, hoewel nieuwe functies zoals waterbestendigheid en draadloos opladen nu andere tests vereisen”, vertelde Wistron CEO Robert Hwang afgelopen woensdag 14 juni op een aandeelhoudersvergadering. Wistron is samen met het Taiwanese Foxconn een van de twee producenten van de nieuwe iPhone.

‘De nieuwe iPhone wordt waterdicht en kan draadloos opladen’

Waterdicht
De nieuwste iPhones die nu op de markt zijn (de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus) zijn spatwaterbestendig en hebben een zogeheten IP-rating van 67. Volgens Apple kan de water- en stofbestendigheid niet permanent zijn. Mede door slijtage en vuil kan dat op termijn afnemen. In Apple’s Apple Care (verzekering voor Apple producten) wordt waterschade nog steeds niet gedekt. Toch zijn er veel iPhone gebruikers die hun iPhone 7 tijdens het douchen of in het/de buurt van water gebruiken.
De volgende generatie iPhone zal net als Samsung Galaxy S8 een IP68-rating krijgen. Dit betekend dat de telefoon dan ook langer en dieper onder water kan liggen dan de vorige iPhone(s).

Verwachtingen
Zoals gewoonlijk elk jaar, wordt ook dit jaar weer verwacht dat Apple in september een geheel vernieuwde iPhone presenteert. De nieuwe iPhone zou na verwachtingen een scherm krijgen dat nagenoeg de volledige voorkant van het toestel bedekt. Em volgens recente geruchten zou de thuisknop zelfs helemaal verdwijnen en dan wordt de vingerafdrukscanner wordt in het scherm verwerkt.

Gaat jouw iPhone batterij steeds sneller leeg? Koop dan hier een nieuwe iPhone batterij.

Telefoon repartie


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑