Nieuws batterij iphone

Published on april 19th, 2018 | by GSMindex

0

7 Tips om de batterij in je iPhone langer mee te laten gaan

Een snel leeg lopende batterij is een probleem dat veel voorkomt bij iPhones. Je bent dus niet de enige die hier last van heeft. In dit artikel geeft Foonz.nl 7 tips om de batterij in je iPhone langer mee te laten gaan.

1. Batterij vervangen

Elke keer wanneer je de batterij van een telefoon oplaadt slijt deze. Wanneer je je iPhone veel gebruikt en regelmatig oplaadt, bestaat de kans dat de accu van je iPhone is versleten. Dit probleem is gelukkig eenvoudig op te lossen door een nieuwe batterij aan te schaffen.

2. Oude versie van iOS updaten

Wanneer je telefoon nog gebruik maakt van een oude versie van iOS is het handig om de software op je iPhone te updaten. Een nieuwe iOS versie zal de batterij minder belasten.

3. Je iPhone kalibreren

Wanneer je iPhone niet goed is gekalibreerd kan het zijn dat je iPhone een ander batterijpercentage laat zien dan werkelijk het geval is. Door je iPhone te kalibreren geeft je iPhone weer het juiste batterijpercentage aan. Het kalibreren van de iPhone is redelijk eenvoudig. Wil je weten hoe je dit zelf kunt doen? Klik dan hier.

4. Helderheid aanpassen

De grootste energieverbruiken van je iPhone is het scherm. Je kunt het energieverbruik aanzienlijk verminder door de helderheid aan te passen. Hoe hoger de helderheid van je scherm, hoe meer energie je scherm verbruikt.

5. Apps niet laten verversen op de achtergrond

Sinds iOS 7 is het mogelijk om applicaties op de achtergrond te verversen. Je applicaties halen dan op de achtergrond nieuwe data op, waardoor je bij het openen van de applicatie gelijk gebruik kunt maken van nieuwe content. Op zich een handige functie, maar het kost wel veel energie. Je kunt dit zelf aanpassen. Ga naar Instellingen –> Algemeen –> Ververs app op achtergrond.

6. Bluetooth uitschakelen

De bluetooth functie verbruikt veel energie. Om je batterij langer mee te laten gaan kun je de bluetooth functie dus beter uitschakelen wanneer je er geen gebruik van maakt.

7. Beweging op je scherm verminderen

3D effecten verbruiken veel energie, waardoor je batterij minder lang mee gaat. Deze effecten zijn mogelijk vanaf iOS 8. Je kunt dit eenvoudig uitschakelen. Ga naar Instelingen –> Algemeen –> Toegankelijkheid –> Verminder beweging.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑