Nieuws

Published on april 1st, 2018 | by GSMindex

0

5 redenen om een Sim-Only abonnement te nemen

1. De smartphone gaat langer mee
Smartphones worden duurzamer. Toestellen gaan gemakkelijk langer mee dan de twee jaren waarin het abonnement actief is. De batterij wil nog wel eens ‘het ootje leggen’, maar deze kan je dan vervangen. Uiteindelijk blijf het goedkoper dan elk 2 jaar een nieuwe telefoon te moeten aanschaffen.

2. Je hoeft niet de nieuwste van het nieuwste te hebben
Een nieuwe smartphone hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Voor zo’n 200 euro heb je al een goede smartphone. Deze voldoet aan de laatste nieuwste technieken. Denk hierbij aan de schermgrootte en -resolutie, camera, 4G ondersteuning.

Daarnaast is ook een tweedehands telefoon ook een goede optie. Met zo’n losse telefoon ben je snel geholpen, en wordt je niet nog de gehele looptijd van je contract met die maandelijkse factuur herinnert aan een telefoon die je al lang niet meer hebt.

3. Het is in de basis al goedkoper
Binnen een abonnement betaal je voor het toestel, dat je zogenaamd gratis bij het abonnement krijgt. Als je het deel dat je eigenlijk per maand voor de telefoon betaalt optelt over de duur van twee jaar, dan betaal je meer voor het toestel dan wanneer je deze gewoon koopt. Sim Only en zelf het toestel kopen is dus in de basis al goedkoper.

4. Houd je vaste maandelijkse kosten laag
Er zijn een heleboel redenen om voor Sim Only te kiezen. Het is een combinatie van de rekensom en persoonlijke voorkeur. Als je een standaard toestelabonnement koopt, betaal je de gehele looptijd ook voor je telefoon. Het voordeel is dan dat je bij aanvang van je abonnement niet de kosten hoeft te maken voor een nieuwe telefoon.

5. Gemakkelijker aan te passen
Bij de meeste providers kan je binnen jouw Sim-Only abonnement nog switchen van mogelijkheden. Zo is het mogelijk om meer mb’s te krijgen of juist meer sms/belminuten. Sommige abonnementen zijn dan goedkoper of duurder, maar doordat je per maand kan switchen, kan je de éénen maand duurder uitvallen en de ander weer goedkoper.

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑